Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την πίτα του το Επιμελητήριο Κορίνθου για πρώτη φορά υπό την προεδρία του κ. Παναγιώτη ΠιτσάκηΤην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας ο νέος Πρόεδρος του, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης.  

 Η ανωτέρω εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε υπό τις ευλογίες και την παρουσία της Εκκλησίας, του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, του Δημάρχου Κορινθίων, του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Νανόπουλου, πολιτικών παραγόντων του τόπου και  πολιτών.
Ο  νέος πρόεδρος, ανακοίνωσε το όραμα του για ένα Επιμελητήριο που θα συνδέει όλους φορείς, ώστε να κερδίζουν τα μέλη του εκμεταλλευόμενα όλα τα προγράμματα που θα προκύπτουν. "Φέτος τρέχουμε  για να πάμε την Κορινθία ψηλά και να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες που έχει λυγίσει η κρίση
Το Επιμελητήριο θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Συμβουλευτικές για όσους τις έχουν ανάγκη σε συνεργασία με το Δικηγορικό σύλλογο. Μια ενωμένη Κορινθία είναι μια δυνατή Κορινθία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πιτσάκης...Φωτογραφίες   :
Τσέτσι Τσάνκοβ

Δεν υπάρχουν σχόλια: