Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΑΡ: Νέο ξεκίνημα στην Πελοπόννησο

Σύσκεψη στελεχών και υποψηφίων της ΔΗΜΑΡ, πραγματοποιήθηκε χθές στην Τρίπολη, με στόχο την προσέγγιση της σημερινής πολιτικής πραγματικότητας και την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος, μετά τις πρόσφατες εκλογικές προσπάθειες και τις προγραμματισμένες για το 2014 Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Κοινή διαπίστωση των στελεχών της ΔΗΜΑΡ Πελοποννήσου στην σύσκεψη που έγινε παρουσία του μέλους της Ε.Ε Χρήστου Μαυροκεφαλίδη και του Γραμματέα Πελοποννήσου και μέλους της Κ.Ε Μπάμπη Βακαλόπουλου ήταν ότι:
"Οι πρόσφατες εκλογές επιβεβαίωσαν σε μεγάλο βαθμό το δέσιμο της ΔΗΜΑΡ με την ελληνική κοινωνία αφού σε 2 συνεχόμενες εκλογές τα ποσοστά της ξεπέρασαν το 6% και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας και το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές στις 17 Ιούνη ήταν ψήφος επιλογής.

Κοινή εκτίμηση όλων ήταν ότι "το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ στην Πελοπόννησο παρά τα προβλήματα που είχε δείχνει οτι η ΔΗΜΑΡ στο επόμενο διάστημα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις στην περιοχή μας  αλλά και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014".Στη σύσκεψη αποφασίστηκε, στα πλαίσια της οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος να γίνουν Νομαρχιακές Συνελέυσεις, τον Σεπτέμβριο, σε όλη την Πελοπόννησο και να εκλεγούν Ν.Ε. Τον Οκτώβριο να πραγματοποιηθεί η Παμπελοποννησιακή Συνδιάσκεψη που θα εκλέξει το Συμβούλιο Περιοχής και θα διαμορφώσει τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για την περιοχή της Πελοποννήσου.
Για την διαμόρφωση του προγράμματος συστήθηκαν επιτροπές που μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: