Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου: Άκριτη αποδοκιμασία…

Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολα ο κάθε αριστερός ή αριστερίζων επιβάλλει την άποψή του στους «δεξιούληδες» της Νέας Νεοδημοκράτες.
Το ζήσαμε για μια ακόμη φορά βλέποντας τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ναυπλιέων να υπερψηφίζουν (ομοφώνως), κείμενο αποδοκιμασίας ενός πολιτικού κόμματος, για ενέργειες που τα στελέχη του αρνούνται ότι έχουν κάνει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας δεξιός, ακροδεξιός, κεντρώος ή αριστερός σύμβουλος, δεν τόλμησε να πεί «για σταθείτε βρε παιδιά, να τους φωνάξουμε κι αυτούς να ακούσουμε την άποψή τους».
Υπέκυψαν στον αριστερό δήθεν ανθρωπισμό και με την άκριτη αποδοκιμασία στην οποία προχώρησαν, έπεσαν στην παγίδα των θεραπενίδων των λαθρομεταναστών και των Βουλγαρορουμανόγυφτων που εμφανίζονται ως Έλληνες Ρομά, απομυζώντας, τα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας, που τους τα δίνουν οι διάφοροι αιρετοί για ψηφοθυρικούς λόγους.
Από τις ανακοινώσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση, προκύπτει εύκολα και ο τρόπος σκέψεως του κάθε φορέα.
Οι ανακοινώσεις της «Πύλης Πολιτισμού», της «Χρυσής Αυγής» και το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων δημοσιεύονται κατωτέρω:



ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
21/02/2013          

ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Η ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
Η ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.

εκ μέρους του Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                     Η Γραμματέας
Αποστολοπούλου-Σταυρουλάκη                         Γεωργαντέα Όλγα
             Χριστίνα



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Δεν ανεχόμαστε τον Ρατσισμό κατά  των Ελλήνων
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ναύπλιο από τον Σύλλογο «Πύλη Πολιτισμού» καθώς η πρόκληση του να χορηγεί τρόφιμα σχεδόν αποκλειστικά σε Ρομά και αλλοδαπούς της περιοχής ξεπερνά κάθε όριο.  Λόγω της εγγύτητας των γραφείων του Συλλόγου με τα γραφεία της Οργάνωσης Αργολίδας του Κινήματος διαπιστώσαμε και μόνοι μας ότι οι πολυάριθμες καταγγελίες που δεχθήκαμε από Ναυπλιώτες είχαν απόλυτη βάση. Την ίδια ώρα που η «Πύλη Πολιτισμού» γυρίζει την πλάτη σε συμπατριώτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέρει τρόφιμα σε εβδομαδιαία βάση σε Ρομά και αλλοδαπούς της ευρύτερης περιοχής. Στους Ρομά που λαμβάνουν από την Πολιτεία ότι είδους επίδομα υπάρχει, την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα είναι άνεργα και με μηδενικούς πόρους. Στους Ρομά που έλαβαν επιχορηγήσεις για κατοικίες και που έχουν ρημάξει το βιός των κατοίκων της Αργολίδας. Στους Ρομά που ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών, που σχετίζονται με όλα τα είδη εγκληματικότητας και τραμπουκίζουν καθημερινά. Δεν ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση και γι’ αυτό το λόγο συγκεντρωθήκαμε την Τετάρτη το απόγευμα κάτω από  τα γραφεία μας, την ώρα που ο Σύλλογος είχε ανοίξει την «Πύλη Πολιτισμού» για τους αγαπημένους του Ρομά, θέλοντας να διαμαρτυρηθούμε γι’ αυτή την πρόκληση. Χαρακτηριστικά ήταν τα περιστατικά όπου μπροστά στα μάτια μας αρκετοί  Έλληνες απευθύνθηκαν  για τρόφιμα στον Σύλλογο και αποχώρησαν  σαστισμένοι χωρίς ούτε μια τσάντα. Καμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε ότι προς υπεράσπιση των Ρομά για μια ακόμη φορά έσπευσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διάφοροι κομμουνιστές και οι αναρχικοί της περιοχής. Άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Κοδέλας έτρεξε να συμπαρασταθεί στους Ρομά της Νέας Κίου που χρόνια τώρα κλέβουν ρεύμα στην «υγεία των κορόϊδων».
Καταγγέλλουμε στους Ναυπλιώτες και Αργολιδείς συμπατριώτες μας την «Πύλη Πολιτισμού»- στην ουσία πρόκειται για μια παρέα αριστεριστών- για απροκάλυπτο ρατσισμό και διάκριση εις βάρος των Ελλήνων. Παραδίδουμε στη κρίση των Αργολιδέων τα κόμματα και το προσωπικό τους στην Αργολίδα, αυτούς που ενώ ποτέ δεν έσκυψαν πάνω από τον Έλληνα που νιώθει με πόνο τι σημαίνει «συμβίωση» με τους Ρομά, χαϊδεύουν και αβαντάρουν όσους ζουν παρασιτικά εις βάρος των συμπατριωτών μας .
Η Χρυσή Αυγή, όντας ένα γνήσιο Λαϊκό Κίνημα, έχει πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί δεκάδες διανομές τροφίμων αυστηρά σε συμπατριώτες μας και αυτό θα κάνει σύντομα και στην περιοχή μας. Για εμάς απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων έχουν οι Έλληνες. Να γνωρίζουν όλοι ότι η κόκκινη χούντα των ανθελλήνων τελειώνει και στην Αργολίδα.
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΠΑΡΑΣΧΟΥ 9 (ΠΡΟΝΟΙΑ), ΝΑΥΠΛΙΟ
Τηλ. 6980507785 xa.nafplio@yahoo.gr

Με ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων
καταδικάζει  πράξεις βίας
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, στην τελευταία συνεδρίασή του στις 20 Φεβρουαρίου 2013, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ ψήφισμα καταδικάζοντας κάθε πράξη βίας με αφορμή τα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής στην Πύλη πολιτισμού στο Ναύπλιο, αναλυτικά:
«Το Δημοτικό  Συμβούλιο  του  Δήμου  Ναυπλιέων έχοντας ως πάγια θέση  του  την καταδίκη κάθε πράξης βίας καταδικάζει με τον πιο έντονο και  κατηγορηματικό  τρόπο  τη δράση και  τα επεισόδια που  προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής  στην Πύλη  του  Πολιτισμού  στο  Ναύπλιο  το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου  2013 καταλύοντας  κάθε έννοια νομιμότητας .
Και  συγκεκριμένα με την προκλητική παρουσία  τους  και παρεμπόδιση  των μελών της Πύλης του  Πολιτισμού κατά τη διανομή  τροφίμων σε άπορους συμπολίτες μας, ενέργεια που αποτελεί πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης προσφερόμενη αδιακρίτως σε οποιοδήποτε άτομο  Έλληνα ή μετανάστη που  έχει απόλυτη ανάγκη  συνδρομής».
22/02/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: