Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

90,24% η παράταξη του Ραφαήλ Μπαρού. Ονόματα εκλεγέντων

Ραφαήλ Μπαρού: Και πάλι Πρόεδρος
Η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, με επικεφαλής τον Ραφαήλ Μπαρού, κέρδισε τις εκλογές ανάδειξης διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, με το εντυπωσιακό ποσοστό του 90,24%, των ψηφισάντων.
Να σημειωθεί ότι, η παράταξη Μπαρού, κερδίζει για 8η φορά την διοίκηση του ΕΚΝ-Ε, χωρίς ποτέ να χάσει, από της ιδρύσεώς της πριν από 20 χρόνια.
Η παράταξη Μπαρού εκλέγει 14 μέλη στο Δ.Σ. και η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ εκλέγει έναν σύμβουλο, τον Γιώργο Μαρίνη, που αντικαθιστά τον μέχρι χθες σύμβουλο κ. Καραγιάννη.
Η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, με ανακοίνωσή της «ευχαριστεί όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμή του και όλα τα μέλη τους για την αθρόα συμμετοχή τους στις διεργασίες εκλογής της νέας Διοίκησης του Εργατικού μας Κέντρου.
Η μαζική συμμετοχή των απλών μελών έστειλε καταξιωμένους από την Εργατική Τάξη αντιπροσώπους και αυτοί με την σειρά τους στις πρόσφατες εκλογές εξέλεξαν μιαν ενωτική διοίκηση υπεράνω στενών κομματικών περιχαρακώσεων με γνώμονα το Εργατικό Ταξικό συμφέρον των δυνάμεων της εργασίας.
Η Ενωτική μας κίνηση πέτυχε να εκλέξει με αδιάβλητες διαδικασίες 14 στα 15 μέλη της διοίκησης (ποσοστό 90,24%).
Η πανηγυρική αυτή εκλογή μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και αγωνιστική διάθεση για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των εργαζομένων στην περιοχή μας και να διεκδικήσουμε ανυποχώρητα την επαναφορά των κατακτήσεων του συλλογικού εργασιακού πολιτισμού που οι μνημονιακές κυβερνήσεις  μας αποστέρησαν.
Κατανοούμε την πικρία και τις αψιμαχίες συνδικαλιστικών παρατάξεων που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απόλυτη επικράτηση της ενωτικής μας κίνησης.  Ο καθένας μας όμως κουβαλάει την Ιστορία του, την εργατικότητά του και την καθημερινή δράση υπέρ των συμφερόντων των εργαζομένων.  Κυρίως οι εργαζόμενοι εκτιμούν την συνδικαλιστική μας αυτονομία και αυτήν επιβραβεύουν με τη δύναμη που μας παρέχουν.
Ενωτικά, λοιπόν και εμείς φερόμενοι καλούμε όλους και όλες να συνδράμουν στο διεκδικητικό μας πρόγραμμα και να πυκνώσουν τις ενωτικές συνδικαλιστικές μας διεκδικήσεις ώστε όλοι μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Εργατικής Τάξης».

ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ
- Μπαρού Ραφαήλ
- Χρόνης Νικόλαος
- Γεωργακοπούλου Ευαγγελία
- Αράπογλου Ιωάννης
- Δήμιζας Κωνσταντίνος
- Μπίμπα Μαρκέλλα
- Κοΐνης Γιώργος
- Λούκος Αθανάσιος
- Γκούντης Βασίλειος
- Μίχα Πηνελόπη
- Κωστόπουλος Αθανάσιος
- Μαστοράκος Κωνσταντίνος
- Κονάκας Θωμάς
- Στρατής Δημήτριος
- Μαρίνης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: