Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Ο Δήμος και η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. πέτυχαν «το ακατόρθωτο». Εντάχθηκε και πάλι η αποχέτευση του Δρεπάνου που είχε απενταχθεί τον Δεκέμβριο

Δημήτρης Κωστούρος: Αγωνίσθηκε και πέτυχε
την επανένταξη του χαμένου έργου
Οι κασσάνδρες και οι καταστροφολόγοι που είχαν πάρει βόλτα τα κανάλια κατηγορώντας για αδιαφορία την δημοτική αρχή Κωστούρου, όταν το Υπουργείο Περιβάλλοντος (τον Δεκέμβριο 2012) είχε απεντάξει την ολοκλήρωση του αποχετευτικού του Δρεπάνου, παρά τις μέχρι τότε διαβεβαιώσεις περί ομαλής πορείας των διαδικασιών έγκρισης, ταπεινώθηκαν πολιτικά.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, οι προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων έπιασαν τόπο και το έργο της αποχέτευσης του Δρεπάνου επανεντάσσεται σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Το έργο της αποχέτευσης του Δρεπάνου, με απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος είχε απενταχθεί στις 31/12/2012. Ο Δήμος και η Δ.Ε.Υ.Α.Ν., αμέσως μετά την ανακοίνωση απένταξης, λόγω αδυναμίας χρηματοδότησης, έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να χρηματοδοτηθεί το έργο αυτό από το πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το πέτυχαν.
Σχετικές δηλώσεις είχε κάνει τότε, στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου» ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, αναφέροντας την βεβαιότητά του για ένταξη σε άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, σχολιάζοντας τις θετικές εξελίξεις για το Δρέπανο και το Περιβάλλον, δήλωσε: «Εμείς, έτσι προχωράμε μπροστά, δίνοντας και κερδίζοντας μάχες για ένα καλύτερο αύριο του Δήμου Ναυπλιέων για το μέλλον των Δημοτών μας και του νομού μας.
Προχωράμε μπροστά στην επόμενη μέρα αφήνοντας πίσω τη μίζερη διαχείριση και τις μικροκομματικές πρακτικές.
Προχωράμε μπροστά με διαφάνεια και γνώση, με αγωνιστικότητα και σύνεση και κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για ένα καλύτερο μέλλον των Δημοτών, για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου μας». 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: