Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Το προβληματικό πολιτικό ήθος των κ.κ. Τατούλη και Χειβιδόπουλου

Τατούλης με Χειβιδόπουλο:
Τον Μάϊο, οι δρόμοι τους χωρίζουν
Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει, αντιθέτως, η πρακτική αυτή αποτελεί τον κανόνα, στα τρία χρόνια άσκησης της εξουσίας από τους κυρίους αυτούς.
Οι κ.κ. Τατούλης και Χειβιδόπουλος, με εντολές τους, αποκλείουν συνεχώς την εφημερίδα «Ενημέρωση Πελοποννήσου» από τις, επί πληρωμή, ανακοινώσεις Περιβαλλοντικών όρων των ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Πιστεύουν πως με αυτόν τον τρόπο θα πιέσουν την εφημερίδα να μην τους ασκεί κριτική και βεβαίως επιδιώκουν την ανεπαρκή δημοσιοποίηση κάποιων μελετών, δεδομένου ότι η «Ενημέρωση Πελοποννήσου», που αποκλείουν, έχει ευρύτατη κυκλοφορία σε 4 από τους 5 νομούς της Πελοποννήσου.
Αυτή τη φορά όμως το παράκαναν. Ξεπέρασαν και τον εαυτό τους σε μικρότητα και αυθαιρεσία. Διένειμαν την εντολή δημοσίευσης της ανακοίνωσης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών όρων της «σκουπιδομελέτης» για την διαχείριση απορριμμάτων από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ σε όλες τις εφημερίδες της Αργολίδας, πλην της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου».
Την έστειλαν προς δημοσίευση (επί πληρωμή) σε όλες τις καθημερινές και εβδομαδιαίες εφημερίδες της Αργολίδας, εκτός από εμάς. Έστειλαν την εντολή σε εφημερίδες εντός εγκυκλίου και εκτός εγκυκλίου. Έστειλαν την εντολή σε εφημερίδες ελάχιστης κυκλοφορίας (λιγότερης από 250 φύλλα). Έστειλαν την εντολή ακόμη και σε εφημερίδες που δεν κυκλοφορούν. Όχι όμως στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου».
Πίστεψαν στ’ αλήθεια ότι αποκλείοντάς μας  από ένα έσοδο της τάξεως των 50 ευρώ, θα τρέχαμε ικέτες και θα σταματούσαμε να γράφουμε για την ανικανότητα και τα κόλπα της διοίκησης που ασκούν;
Είναι γελασμένοι. Είναι κορυφαίοι εκμαυλιστές των ΜΜΕ. Κάποιων άλλων όμως. Όχι της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου».
Οι κ.κ. Τατούλης και Χειβιδόπουλος έδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι χρησιμοποιούν το δημόσιο και το ιδιωτικό χρήμα, κατά το δοκούν, και όχι κατά τρόπον «νόμιμον και ηθικόν». Έδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι στερούνται πολιτικού (τουλάχιστον) ήθους.
Οι δοκιμαζόμενοι πολίτες και οι αδικούμενες τοπικές επιχειρήσεις, στις εκλογές του Μαΐου θα τους το υπενθυμίσουν. (Τουλάχιστον στον κ. Τατούλη, γιατί όπως όλα δείχνουν, ο Τάσος Χειβιδόπουλος θα γλυτώσει την λαϊκή αποδοκιμασία, με το να μην είναι υποψήφιος ως αντιπεριφερειάρχης).

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: