Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Συνδέονται από σήμερα με ηλεκτρικό ρεύμα όλα νοικοκυριά που τους είχε γίνει διακοπή και περιλαμβάνονται στην κατάσταση που παρέδωσε ο Δήμος στην ΔΕΗ

Στιγμιότυπο από παλαιότερη διαμαρτυρία πολιτών,
στα γραφεία της ΔΕΗ στο Ναύπλιο.
Με καθυστέρηση 2 ετών η κυβέρνηση "άκουσε..."
Εις εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής, και μετά την προσκόμιση των αναγκαίων στοιχείων από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερμιονίδας, η ΔΕΗ προχωρά σε επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά, όπου αυτό είχε διακοπεί για λόγους οικονομικής αδυναμίας.
Σήμερα το πρωί, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κούστας, συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο της ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου, Δανιήλ Τσαλδάρη και του παρέδωσε τον φάκελο με τα σχετικά δικαιολογητικά για τα προς σύνδεση του ρεύματος, νοικοκυριά.
Ο Προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ, παλαιό στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους, επί δημαρχίας Βασίλη Μπούρη) και γνωστός για την κοινωνική του ευαισθησία, έδωσε αμέσως εντολή για αυθημερόν (αν αυτό είναι δυνατόν) επανασύνδεση, στο γραφείο της επιχείρησης στο Κρανίδι.
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου, θα υπάρξει συνεχής συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίζεται άμεσα το μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.




 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: