Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πανναυπλιακός Ολέ (26-12-2013)

Το πόσο καλή ήταν τελικά η επιλογή που έκανε ο προπονητής του Πανναυπλιακού, ο Γιώργος Χορμής να ζητήσει από την διοίκηση την παραμονή του γυμναστή της Ναυπλιώτικης ομάδας, του Γιάννη Νενεκούμη, φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχει φέρει η Ναυπλιώτικη ομάδα, όταν άλλαξε την τεχνική της ηγεσία  Ο Κιώτης νεαρός πτυχιούχος φυσικής αγωγής, έχει γυμνάσει τα τελευταία χρόνια τους παίκτες της Ναυπλιώτικης ομάδας καλύτερα από τον καθένα.

Εκεί που …πονούσε φέτος ο Πανναυπλιακός, δεν ήταν η φυσική κατάσταση των παικτών του, αλλά το αλαλούμ που υπήρχε και κανείς δεν ήξερε σε ποια θέση έπαιζε και γιατί. Τώρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί και αν δεν υπήρχαν οι εκάστοτε απουσίες (λόγω τιμωριών από τις κάρτες) τότε οι Ναυπλιώτες σίγουρα θα είχαν και άλλους βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης πάνω από έναν χρόνο που υπηρετούσε την πατρίδα ο Βασίλης Δρυμούρας. Του έλειπαν σίγουρα παιχνίδια και φυσική κατάσταση Τώρα που τα απόκτησε και τα δυο, αρχίζει να δείχνει τον παλιό του καλό εαυτό και σκορπάει τον …πανικό σε κάθε αντίπαλο άμυνα, σκοράροντας συνεχώς.

Βλέπουμε τώρα την ομάδα της Κοιλάδας, που φέτος ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα μπας και βγει πρώτη, αφού πέρσι με πολύ μικρότερο μπάτζετ είχε βγει δεύτερη. Άλλα τότε είχε προπονητή τον Γιώργο Χορμή.

Κάθε προπονητής, που αναλαμβάνει μια ομάδα (μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος) και δεν είναι δικές του οι επιλογές παικτών που αποκτήθηκαν και αυτοί που παρέμειναν, σίγουρα  χρειάζεται χρόνο για να περάσει την δική του φιλοσοφία και το δικό του παιχνίδι στην νέα του ομάδα. Κάτι ανάλογο είχαμε και φέτος στον Πανναυπλιακό. Τώρα βαίνουν όλα ομαλά και από εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Ναυπλιώτες θα αποχαιρετούσαν από νωρίς την Γ’ εθνικής, τώρα αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους και τουλάχιστον το παλεύουν.

Η πιο καλύτερη μεταγραφή φέτος για την ομάδα του Πανναυπλιακού είναι ο Άγγελος Γεωργιόπουλος και φυσικά για τον Παναργειακό ο Νίκος Λουμπαρδέας. Ήρθαν τα παιδιά στην Αργολίδα και τιμάνε το ψωμί που τρώνε….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: