Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε Χριστούγεννα στο Ναύπλιον (Αναχωρεί σήμερα το απόγευμα).

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη διαμονή του Πρωθυπουργού
Ο Σαμαράς ξεκουράζεται από χθες στο σπίτι του στο Ναύπλιον, μαζί με την οικογένειά του.
Όπως είναι λογικό το έμαθαν οι κομματικοί και έτρεξαν να δώσουν παρουσία.
Έτσι  το Negro, η καφετέρια που είναι κάτω από το σπίτι του Σαμαρά, και λιγότερο η Ταβέρνα του Αραπάκου, έκαναν «τρελλές δουλειές».
Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε κατ’ ιδίαν και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος τον εξέπληξε όταν απαντώντας στο καλωσόρισμα Σαμαρά που του είπε: «Δήμαρχε όλα είναι εν τάξει; Λιμάνι και Μπούρζι τακτοποιήθηκαν», απάντησε λέγοντας «Ευχαριστούμε κ. Πρόεδρε! Αυτά προχωρούν όπως μας είχατε υποσχεθεί! Υπάρχουν όμως δύο θέματα που μας καίνε και που μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε εντολές…». (Για τα θέματα αυτά θα διαβάσετε στην έντυπη Εμημέρωση» που ειδικά αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει, αντί Παρασκευής το Σάββατο)
Η Χριστουγεννιάτικη παρουσία του Πρωθυπουργού της Χώρας, στην Πρώτη Πρωτεύουσα της απελευθερωμένης από τους Τούρκους Ελλάδας, υπήρξε πολύ διακριτική. Ακόμη και οι άνδρες (νομίζω και μια γυναίκα) της προσωπικής φρουράς του δεν έκαναν εμφανή την παρουσία τους, αποδεικνύοντας ότι το παλαιό βασιλικό «Ισχύς μου η αγάπη του Λαού», μπορεί να ισχύει και για τον μνημονιακό πρωθυπουργό.
Έναν πρωθυπουργό που ας μην το ξεχνάμε, έχει υποσχεθεί να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο (άγνωστο, όμως με πόσες και ποιες θυσίες του ελληνικού λαού).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από photo shop δεν ξέρει κανένας εκεί πέρα; Δεν μπορούσατε να κόψετε τη φωτογραφία; Ηταν ανάγκη να μας μοστράρετε τον Μπόλλα, τον Σαραβάκο και τον Γραμματικόπουλο;
Ι.Τ.

Ανώνυμος είπε...

Μπαααα μια χαρά είναι η φωτογραφία γιατί και η θέση του καθενός δείχνει και την προτίμηση...