Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Μην πυροβολείτε τον πιανίστα και μην εκχυδαΐζετε την άποψη που εκφράζετε, έστω και ανωνύμως

Η μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητάς μας, έφερε και την μεγάλη αύξηση των σχολίων που νοιώθετε την ανάγκη να γράφετε.
Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό…
Συγχρόνως, σας παρακαλούμε να διαφυλάξουμε όλοι μαζί τα δύο βασικά στοιχεία του blog της Ενημέρωσης Πελοποννήσου που φιλοδοξεί και προσπαθεί να παραμένει ανεξάρτητο και με ελεύθερη την δημοσίευση των σχολίων σας.
Θυμηθείτε πως η χρησιμοποίηση χαρακτηρισμών, όπως «λαθροπίθηκος», «μαλάκας», «λαμόγιο» κλπ, το μόνο που καταφέρνει είναι να αποδυναμώνει την άποψη ή το επιχείρημά σας.
Ακόμη, νομίζω πως,

η αναφορά επιθετικών ή κολακευτικών χαρακτηρισμών κατά του διαχειριστή του blog, για κείμενα άλλων και απόψεις άλλων, που απλώς δημοσιεύει, δεν συμβάλουν σε τίποτα.
Αν θέλουμε να κρίνουμε, να επικρίνουμε ή να εγκωμιάσουμε μια άποψη ή ένα συγγραφέα κάποιου κειμένου, είναι σωστό και πρέπον να το κάνουμε. Τον πιανίστα όμως... γιατί πρέπει να τον πυροβολούμε;
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Υ.Γ. Ό ελεύθερος σχολιασμός των κειμένων που φιλοξενούμε δεν πρόκειται να καταργηθεί εξ αιτίας κάποιων που συμβαδίζουν με την παρακμιακή εποχή μας. Και ας μην ξεχνάμε, σχόλια γραμμένα με γκρίκλις δια γράφονται χωρίς δεύτερη σκέψη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα βάλεις μυαλό βρε Δάκογλου.
Σβήστα τα σχόλιά τους και θα δεις πως συμμορφώνονται.
Όσο για τον πιανίστα, προφανώς δεν διάβαζες Λούκυ Λουκ όταν είσουν μικρός.
Νίκος Μ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κύριε Δάκογλου. Συνεχίστε έτσι όπως κάνετε τη σωστή δημοσιογραφία και μην πτοείστε από διάφορα σχόλια. Οι ίδιοι ρεζιλεύονται. Συνεχίστε για όλους εμάς που θέλουμε μία σοβαρή ενημέρωση με ευγενικό λόγο.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ το ίδιο λέω. Να διαγράφετε όσα είναι υβριστικά. Μην αφαιρέσετε την επιλογή σχόλια